Boka en föreläsning

Jag har lång erfarenhet av att föreläsa om sex och relationer ur en mängd olika perspektiv och i väldigt olika sammanhang. Mina föreläsningar och workshops bygger på kunskap i kombination med lust och nyfikenhet, och har ofta en konkret och specifik ingång och jag ser till att göra publiken engagerad och delaktig på sina egna villkor.

Du kan också anlita mig som moderator/samtalsledare och konferencier i sammanhang som handlar om sex och relationer.

Du kan boka mig genom Sveriges Talare, den enda svenska talarförmedling som inte tar ut något arvode från dig som kund, förmedlingen är gratis. Då har du extra trygghet.
Du kan också kontakta mig direkt på marika@sexinspiration.se.

Jag är baserad i Stockholm men tar uppdrag över hela landet och även internationellt.

Jag har F-skattsedel.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑