Inspirations- och rådgivningssamtal

Jag erbjuder inspirations- och rådgivningssamtal för dig som har tankar, “längtor” och frågor kring sex, men inte någon att prata riktigt fritt kring dem med, någon som har kunskap och erfarenhet att dela med sig av och en tillåtande, inbjudande attityd till lust. Kanske har du upptäckt ett nytt sexuellt intresse som du vill utforska på ett tryggt och spännande sätt, kanske vill ni utvecklas sexuellt i er relation men kommer inte riktigt igång.

Jag arbetar inte terapeutiskt (det har jag varken utbildning eller intresse för). Däremot har jag lång erfarenhet av rådgivning och inspirationssamtal som baserar sig på kunskap och insikt om styrkan i sexualiteten. Smakprov på hur samtalen kan se ut hör du i min podd.

Jag kan hjälpa till med bland annat:

– Svara på frågor och ge råd om hur du kan få ut mer av ditt kärleksliv – oavsett om du har partner eller är singel.

– Bolla tankar kring sex, lust och kärlek och hjälpa dig våga ta nya steg och utvecklas.

– Ge råd kring hur ni som par kan gå vidare i er sexuella utveckling och stärka relationen genom sexuellt experimenterande utifrån var ni befinner er nu.

– Hjälpa dig som har problem med sexlusten att fundera över vad du skulle behöva för att lösa upp blockeringarna, ofta är det flera faktorer som samverkar.

– Hjälpa par att kommunicera kring sex och motverka låsningar – gärna redan innan de uppstår.

– Vägleda dig som hittat ett särskilt sexuellt intresse eller väg inom dig som du vill utforska.

– Vägleda dig som har svårt att få orgasm, med konceptet Orgasmkoden

Jag får ofta frågor kring hur det går till vid de här samtalen. Här svarar jag på de vanligaste:

Var äger samtalet rum och vad kostar det?
Du eller ni kommer till mig i Fruängen i Stockholm och sitter i min sköna soffa, jag bjuder på fika. Personligt, trevligt och avslappnat. Det går bra att komma antingen dag- eller kvällstid. Passar det dig bättre kan vi ta samtalet över krypterat videosamtal, telefon eller på chatt, vissa har till och med föredragit att skriva brev som jag svarar på. Men enklast och effektivast är det personliga mötet, det får vi båda ut mest av och jag kan hjälpa dig bäst på det sättet.
Samtalen är 90 minuter långa och kostar 1100:- (betalas vid bokning med Swish eller förskottsfaktura).

Är det “sexterapi” det rör sig om?
Sexinspiration är inte terapi, jag är inte terapeut, jag är en kunnig och erfaren samtalspartner som kan svara på dina frågor, dela med mig av erfarenheter och ställa frågor tillbaka. Vi fokuserar på här och nu och din lust. Om det visar sig att det är terapi du behöver så hjälper jag dig att komma i kontakt med en utbildad och erfaren terapeut.

Gör vi något mer än pratar?
Nej, ditt fysiska sexliv sköter du hemma. Jag tar emot, bekräftar och utforskar din sexualitet tillsammans med dig, men genom samtal och påklädda möten. Inga fysiska övningar eller liknande sker hos mig, däremot kan du få hemläxor.

Är det bara för kvinnor?
Alla är välkomna på inspirations- och rådgivningssamtal, oavsett könsidentitet. Män har ofta extra stort behov av någon att prata om sex med, eftersom de kanske inte gör det med sina vänner i samma utsträckning. Jag tar emot singlar eller den ena i ett par, båda i ett par, eller andra typer av relationskonstellationer. Kön och sexuell orientering spelar ingen roll, sexualiteten är unik för varje individ.

Låter det här som något för dig? Maila mig på marika@sexinspiration.se och berätta vad du skulle vilja ha hjälp med så tar vi det därifrån.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑