Sagt om mig

Några röster från tidigare uppdragsgivare och klienter:

”Jag har aldrig pratat så öppet om sex med någon, så otroligt skönt! Jag förstod att jag hållit tillbaka en massa, och Marika gav mig redskap för att vara ärlig mot mig själv och kommunicera mina behov till andra.”

”Jäklar vad tuff du är, man kommer inte undan med någonting… Men samtidigt känner jag mig så sedd och peppad, och jag har fått min första orgasm, den första av många… ”

”Du är en av de bästa föreläsare jag hört på ämnet sex, du avdramatiserar men gör det ändå roligt och spännande. Jag lärde mig massor och du smittade oss med din entusiasm och passion för ditt ämne!”

”Marikas föredrag var så fint, kunnigt och engagerande, hon utstrålade både energi och lugn, jag var nervös innan att det skulle bli ”för mycket” men hon hittade en perfekt nivå”

”Som läkare är det svårt att få till bra samtal om sex med patienter men dina tips var toppen, och du är en härlig föreläsare med stor utstrålning, hoppas många fler läkare får chansen att lyssna på dig!”

”Ett jättestort tack för att ni föreslog Marika! Hon är en fantastisk och helt banbrytande föreläsare om #metoo och hänförliga företeelser. Hon går bakom problematiken med alla övergrepp av både fysisk som av psykisk karaktär på ett mycket intelligent och realistiskt sätt och ger idéer om förändrade sätt att tänka och agera i olika typer av sociala relationer! Alla som lyssnat på henne har varit djupt imponerade av föreläsningarna!”

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: