Anlita mig för frilansuppdrag

Om du söker en kunnig, nytänkande och stilsäker skribent eller journalist för ämnen som rör sex, kärlek, dejting och relationer så har du kommit rätt. Mitt stora kontaktnät spänner över hela fältet från sexualpolitik till mörka källarklubbar, jag hittar de bästa och mest spännande casen och experterna. Med förkunskaperna redan på plats kan jag gräva djupare och rota fram intressanta och fräscha vinklar på de evigt aktuella ämnena. Dessutom skriver jag roligt, rappt och inspirerande även om laddade ämnen, levererar i tid och är allmänt kul att jobba med.
Lyfta en kamera kan jag om det kniper, men har också kontakt med frilansfotografer som törs följa med på mina vilda äventyr.

Du hittar en lista över mina publicerade artiklar och videos på kit.se här. Jag skriver just nu också regelbundet för Amelia, Allt om Bröllop och ett par andra publikationer.

Besök gärna min Facebooksida Hjälp mig bli Sveriges bästa sexskribent och följa min kamp för bättre, modernare, roligare och mer kunskapsbaserad sexjournalistik.

Och psst, jag skriver inte bara redaktionellt, behöver du en fakta-, produkt- eller reklamtext inom mitt ämne så är jag också rätt person!

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: